Op deze website vindt U alles betreffende onze doelstellingen, onze projecten en ons team. Bent U een mindervalide met een handicap aan de onderste ledematen? Hebt U altijd gedroomd van een vliegbrevet en die gedachte meteen weer opzij gezet gezien uw handicap of ziekte? Wel, dan is voor U het moment nu gekomen. Sinds september 2009 kunnen mensen met een handicap aan de onderste ledematen ook in België (leren) vliegen. Kijk alvast even rond op onze site. Bent U een bestuurder van een Belgische vliegclub en wilt ook U één van uw toestellen aanpassen met de uitneembare hand controls of wilt U donor worden die ons fonds wil  steunen? Stuur dan een maitje naar info@handflight.be

Wilt U dit alles afdrukken?  Alle webpagina's op deze site zijn in het A4 formaat opgesteld.
          

Fonds beheerd door de Koning Boudewijnstichting
Welkom bij het Belgian Handflight Fund
    

Downloads & Contacts
Handflight - Welkom
Handflight Beurzen
Handflight Projecten
Pers & Media
Tijdens de Koksijde Airshow bezocht Marc Kegelaers (CEO Ben Air Flight Academy) onze stand aldaar en was duidelijk onder de indruk van onze projecten. Hij vertelde Kris toen dat hij "een idee-tje" had om ons te steunen. Veel woorden heeft hij daar verder niet aan besteed en als gedreven ondernemer zette hij dat "idee-tje" meteen om in concrete daden. Bijgevolg waren wij op 7 september 2011 samen met 400 genodigden te gast op het event ter ere van 10 jaar KMO insider, een vakblad voor en door de KMO-ers.
Latest news
Copyright © 2009-2014  Belgian Handflight Fund   -  Website created by Kris Van Nuffel in Webpage Maker
This page was latest updated on September the 20th 2011
07 september 2011 - BAFA en KMO insider organiseren tombola ten voordele van Handflight

BAFA stelde voor dit prachtige en stijlvolle event gratis een vliegtuighangar ter beschikking die prompt werd omgetoverd tot een luxueuze feesttent met als thema de vliegerij in de jaren 50. "Voor wat, hoort ook wat", dacht Marc en dus stelde hij de mensen van KMO-insider voor om dan wel een tombola te organiseren voor een goed doel. Dat goede doel werd dus ... het Belgian Handflight Fund.

Foto: vlnr. presentatrice Eva, Kris Van Nuffel en Marc Kegelaers bij de uitreiking van de cheque van 1400€
Foto: Voor de gelegenheid werd de hangar van BAFA omgetoverd tot een ware droomlocatie.Bij deze wensen wij namens het Belgian Handflight Fund onze hartelijke dank te betuigen aan de mensen van KMO insider en aan Marc van de Ben Air Flight Academy voor de getrooste moeite, hun enthousiasme en de mooie schenking. Ons huidige Project Albatros staat weer een stapje dichter bij zijn realisatie. Many thanks!
<<< Vorige blog
Terug naar Index
Volgende blog >>>