Op deze website vindt U alles betreffende onze doelstellingen, onze projecten en ons team. Bent U een mindervalide met een handicap aan de onderste ledematen? Hebt U altijd gedroomd van een vliegbrevet en die gedachte meteen weer opzij gezet gezien uw handicap of ziekte? Wel, dan is voor U het moment nu gekomen. Sinds september 2009 kunnen mensen met een handicap aan de onderste ledematen ook in België (leren) vliegen. Kijk alvast even rond op onze site. Bent U een bestuurder van een Belgische vliegclub en wilt ook U één van uw toestellen aanpassen met de uitneembare hand controls of wilt U donor worden die ons fonds wil  steunen? Stuur dan een maitje naar info@handflight.be

Wilt U dit alles afdrukken?  Alle webpagina's op deze site zijn in het A4 formaat opgesteld.
          

Fonds beheerd door de Koning Boudewijnstichting
Welkom bij het Belgian Handflight Fund
    

Downloads & Contacts
Handflight - Welkom
Handflight Beurzen
Handflight Projecten
Pers & Media
De Handflight blog: laatste nieuwtjes en info over onze recente activiteiten:


zondag 18 september 2011 - Handflight stand op de 35th International Airshow SanicoleOp zondag 19 september waren wij met onze Handflight stand aanwezig op de 35° internationale airshow van Sanicole. Om 05h00 uit de veren en op weg naar Hechtel. Prachtige show, cozy sfeer, veel geluk met het weer gehad want het bleef gelukkig de hele show door droog. Enkel net na 18h heeft het even gedruppeld. Net genoeg om de tent goed nat te maken.  Desalniettemin een prachtig weekend gehad.
Latest news
Copyright © 2009-2014  Belgian Handflight Fund   -  Website created by Kris Van Nuffel in Webpage Maker
This page was latest updated on September the 21st 2011

Foto: Koen in de stand van Handflight op Sanicole Airshow. Vroeg in de ochtend en behoorlijk fris.
Thema was dit jaar Pearl Harbor en de tweede wereldoorlog. Prachtige oldtimers passeerden de revue, geflankeerd door muziek uit die tijd. Speciaal effect. Minder jets en spectakel dan in Koksijde maar toch een heel aparte sfeer. Geslaagde show dus. Om 19h00 mochten we dan de display teams en medewerkers vervoegen in de VIP-tent die werd gecompleteerd met een prachtige SV4. En zoals altijd zijn de afterparties na airshows langdurig en omstuimig.

Foto: De VIP tent met een prachtige SV4 van het Belgische leger in trainingskleuren.


<<< Vorige blog
Terug naar Index
Volgende blog >>>