Goesting om een handje mee te helpen? Vervoeg dan ons team!

In de afgelopen jaren heeft Handflight vanuit het niets heel wat levens grondig veranderd. Mensen met een droom, onbereikbaar, zagen die plots in vervulling gaan. In enkele jaren tijd zijn al heel wat van onze doelstellingen verwezenlijkt.

Copyright © 2009-2014  Belgian Handflight Fund   -  Website created by Kris Van Nuffel in Webpage Maker
This page was created on July the 23rd 2014
Op deze website vindt U alles betreffende onze doelstellingen, onze projecten en ons team. Bent U een mindervalide met een handicap aan de onderste ledematen? Hebt U altijd gedroomd van een vliegbrevet en die gedachte meteen weer opzij gezet gezien uw handicap of ziekte? Wel, dan is voor U het moment nu gekomen. Sinds september 2009 kunnen mensen met een handicap aan de onderste ledematen ook in België (leren) vliegen. Kijk alvast even rond op onze site. Bent U een bestuurder van een Belgische vliegclub en wilt ook U één van uw toestellen aanpassen met de uitneembare hand controls of wilt U donor worden die ons fonds wil  steunen? Stuur dan een maitje naar info@handflight.be

Wilt U dit alles afdrukken?  Alle webpagina's op deze site zijn in het A4 formaat opgesteld.
          

Fonds beheerd door de Koning Boudewijnstichting
Welkom bij het Belgian Handflight Fund
    

Downloads & Contacts
Handflight - Welkom
Handflight Beurzen
Handflight Projecten
Pers & Media
Latest news
De basis is er al. Nu is het tijd voor groei!

Tot op dit ogenblik was Handflight louter een fonds in de Koning Boudewijnstichting, beheerd door een klein bestuurscomité. We willen dat nu ook uitbreiden en aanvullen met een actieve vriendenkring om samen dit mooie initiatief verder te completeren.

De ervaring leert ons dat mensen met een beperking vaak niet weten wat nog mogelijk is en dat de eerste
Wat zoeken we in de nieuwe Handflight leden?

Moet je een piloten brevet hebben? Neen ... Een handicap? Natuurlijk niet. Iedereen is welkom, iedereen kan zijn of haar eigen talenten in de strijd gooien; show the flag, een stand op een event of air show bemannen, assistentie bij luchtdopen, social media en PR verzorgen, ...

Een glimlach en een goed moraal is alles dat we wensen.

We plannen enkele malen per jaar een meeting met alle leden, waarop we alle projecten kunnen bespreken en uitleggen. We streven ernaar dit op een leuke en originele locatie te doen; liefst nog gebonden aan een interessante activiteit zodat iedereen kan terugkijken op een geslaagde dag. 
Wanneer we iets willen realiseren (aanwezigheid op een vliegmeeting, lezing, sportbeurs, vlieginitiatiedag, …) doen we een oproep en iedereen mag dit naar eigen mogelijkheden en kunnen invullen. Het is evident dat niet iedereen altijd en overal aanwezig kan zijn, daarom hopen we om een brede supporterskring te bereiken. We kijken er naar uit om met jou samen te werken! :)

Voor bijkomende vragen of interesse om mee te werken: stuur een mailtje naar info@handflight.be.


Kom ook jij ons versterken?
stap naar een vliegclub dikwijls een te grote horde blijkt te zijn. Door actiever aanwezig te zijn op evenementen, een professionelere uitstraling, betere netwerking, ... hopen we ook hier een extra boost te geven.